kami disatukan

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 30 October 2012

random photos

assalammualaikum.....

lame giler xupdate...hihi...bile kemalasan melanda......macam tu la jadinyer....meh layan pic yang ade....

ni buah kedondong....bucuk amik nak bawak g opis coz kat umah MIL banyak n tak de sape nak makan....dolu aku dok penang....drg pggl buah ni..buah amra...buat jus...sodappppp....

hye....uolls...name ai mimiy.....cat ni nak dihadiahkan pada bucuk punye ex boss tapi die tak nak so bucuk bawak balik kampung...nuqman da gedik2 suke mase bucuk bawak naik kat umah jap....

my SIL...mase ni kat tanjung ketapang...nak bagi nuqman tengok monkey...sekali die tido plak...so tengok monkey dalam mimpi jer la.....

tengok la budak tomei tu...jumpa air tak mau naik...tu tengah tunjuk bird...

tempat same..hari same...n kejadian yang same jugak...hihi

papa da belikan basikal...walaupon tak tau nak kayuh tapi gerak juge la basikal tu....budak tomei ni goyang2 basikal tu n jalan la cikit2....haha

satey kegemaran bucuk...satey ni jer die cakap paling sedap...satey taman sri jaya...tiap kali balik kampung mesti ayah bucuk belikan...ayah mertua aku la kan...manjerrrrrrrrrrrrr sangat...

orang yang tak makan petai tapi nak gak amik gambo ngan petai..mase ni balik kampung nenek...ade acara petik memetik petai....dapat bawak balik petai....suke2....


ok tu jer...kbai....

No comments:

Post a Comment