kami disatukan

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 30 October 2012

hoho.....mAkaN tiMe!!!!!

Salam....

haha...dok godek2 folder lama2...terjumpa semula video nie....masa ni Nuqman 6 Bulan.......hehe..layanZZZ


random photos

assalammualaikum.....

lame giler xupdate...hihi...bile kemalasan melanda......macam tu la jadinyer....meh layan pic yang ade....

ni buah kedondong....bucuk amik nak bawak g opis coz kat umah MIL banyak n tak de sape nak makan....dolu aku dok penang....drg pggl buah ni..buah amra...buat jus...sodappppp....

hye....uolls...name ai mimiy.....cat ni nak dihadiahkan pada bucuk punye ex boss tapi die tak nak so bucuk bawak balik kampung...nuqman da gedik2 suke mase bucuk bawak naik kat umah jap....

my SIL...mase ni kat tanjung ketapang...nak bagi nuqman tengok monkey...sekali die tido plak...so tengok monkey dalam mimpi jer la.....

tengok la budak tomei tu...jumpa air tak mau naik...tu tengah tunjuk bird...

tempat same..hari same...n kejadian yang same jugak...hihi

papa da belikan basikal...walaupon tak tau nak kayuh tapi gerak juge la basikal tu....budak tomei ni goyang2 basikal tu n jalan la cikit2....haha

satey kegemaran bucuk...satey ni jer die cakap paling sedap...satey taman sri jaya...tiap kali balik kampung mesti ayah bucuk belikan...ayah mertua aku la kan...manjerrrrrrrrrrrrr sangat...

orang yang tak makan petai tapi nak gak amik gambo ngan petai..mase ni balik kampung nenek...ade acara petik memetik petai....dapat bawak balik petai....suke2....


ok tu jer...kbai....

Thursday, 18 October 2012

jOm berBerBorAk...:)


Salam...

Haha..terjumpa video nie pulak...masa nie umur Nuqman 3 bulan lebih kurang...hehehe...layanz...





Thursday, 4 October 2012

selamat hari lahir sayang

hari ni besday bucuk yang ke..tut..tut...hihi.....4 oct...aku plak 4 jan.....nak juge cakap kan...hahaha...

selamat hari lahir abang...semoga abang dipanjangkan usia..diberi kesihatan yang baik...dimurahkan rezeki....semoga kasih sayang kita kekal abadi sampai ke syurga...kita dikurniakan anak2 yang soleh dan solehah...n keluarga kita sentiasa dalam keberkatanNya...amin.....

semalam kiter da celebrate da..kiter buat rainbow cake n sepegeti jer....


>>>kbai....

Tuesday, 2 October 2012

burger bakar kaw..kaw...

ikotkan plan semalam nak beli barang dapor..tapi ntah macamne boleh ter....ter ok...diulang..ter....terpegi ke puchong nak makan beger bako....and plan nak beli barang dapor tu ditunda...hahaha......ekcelly aku da penah makan da beger ni...sedap...beso plaktu...tapi ritu tak makan set...semalam nak makan set....set tu ade beger n hotdog..beger tu plak ade macam2 jenis..ikot tekak uolls la nak yang mane kan...contoh...ade basic..cheese..cheenizer..beconizer and macam2 lagi....ni yang aku makan semalam...

basic beef..tu pon tak abis...

ingatkan q da panjang tapi x buke lagi rupenye....so kami antara yang terawal sampai...nampak tak kat kertas oyen tu...6.45pm baru bukak..oder stat pon time tu...no oder awal okeh....lebih kureng seploh minit tunggu...baru bruther tu tarik meja tok amik oder...bucuk laju2 g q...haha...
no. satu okeh...punyela bucuk suke...tak payah tunggu lelama.....
dalam lima ke tujuh minit da siap....cepatkan....yeayyyy!!!...
brother baju kuning tu la yang amik oder..n meja sebelah tu tempat die amik oder....


pade aku servis n rase beger ok sangat...bucuk suke okeh..tu yang die datang berkali2.....


>>>byee...