kami disatukan

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 25 April 2012

ape yang nuqman boleh buat sekarang...

okee..nak cerite development nuqman....as uolls know..die da bole berjalan even xlancar lagi..ade gak tekucil2..hehe..ape yang aku risau time die jalan n terjatuh ke depan..coz gigi die da enam batang...takut la gigi terkena bibir yang mungil tu..takut gak..gigi patah ke..arrghhh!! xmo!!xmo!!..minta dijauhkan...

skrang baby tomey  da bole grip a cup and drink from it independently...actually cup yang ade straw tu...alah yang banyak jual kat kedai tu la...aku letak je kat tempat die main n if die haus..die minum sendiri..bijak kan..haruss la..anak aku..huahua...amik makanan n masuk mulut tu jangan cakap la..adoyaiii benda bukan makanan pon die makan gak..bile aku nak amik dari mulut die...adoooiiiiiii!!..tau kan die buat ape..ye..betul..die gigit jari umi die...enam batang hokey..enam batang..

baby tomey ni juge likes to look at books..bijak kan...hahaha..kadang2 siap tunjuk2 kat buku tu..ooo nuqman nak ajo umi reading eh...macam iye2 je kan..sambil mulut pun x diam...layan kan jer lah..

security object die.......bantal oke..if nampak bantal tu..macam orang da lima hari xjumpa makanan..bole x?? sila imagine macam mane excited gile rupe die...so bantal tu aku kuarantin..mase tido je bole ade..xmo la ade bantal mucuk...leceh la nak heret bende tu kehulu hilir..da la nanti warne n bau..macam........haaaa(pengsan)

time baby tomey ni bebel2..kadang2 dengar macam die sebut..ayah..abah..emak tu selalu..time nangis..amboiii..time nangis jer mak..time suke suki ayah....


>>>da lame xwat kek......ok gak if wat bwk balik kampung wekend ni..

Monday, 23 April 2012

tatih...


alhamdulillah...happy sangat..dua tiga hari ni baby tomey ni da jalan..da jalan meninjau2 umah...xmau merangkak da..kadang kadang macam nak berlari je...ni video mase kat opis papa..


tengokle siap gelak2 lg...haha...


>>>benang da abis tapi tangan macam nak mengait je..huhu...balik kampung baru nak cari....

Friday, 20 April 2012

macam paham je kan....

 
gmb gugel



cerite rini pasal bby tomey ni...skrg suke sangat tengok karton...da tu siap gelak2 lagi macam paham je..aku tengok die aku yang gelak...mase die sembilan ,sepuloh bulan tu aku selalu bagi die tengok lagu twinkle2 kat utube..lagu alif ba ta..n lompat si katak lompat..ni semue fav songs die ni..pastu my cayang bucuk buke la tom n jerry...bile die tengok karton tu lompat2..bukan main lagi die gelak...selaintu upin ipin suke gak...com break plak..softlan soft pack tu..appeton lysine..if tido bole buke mate n smile bile dgr iklan ni...haha..


>>>ingat da tutup buku g spital...next month kne g lg laaaaaaaaaaaaa...